[ad_1]
طومار 240 صفحهای «ما نسلکشی را متهم میکنیم: جنایت دولت علیه سیاهپوستان» هیجانانگیز بود. آمریکا در آزار و شکنجه نازی ها در نورنبرگ نقش مهمی داشت و اکنون شهروندان خود با وحشتناک ترین و متهم کننده ترین کلمات به ایالات متحده پشت کرده اند.
در عوض، رسانه های جمعی تا حد زیادی او را نادیده گرفتند. که در نیویورک تایمز و واشنگتن پست این عریضه را در داستان های کوتاهی که در صفحات پشتی آن مدفون شده است ذکر کرد. که در شیکاگو تریبون او را به “دروغ های شرم آور” محکوم کرد. رافائل لمکین، وکیل لهستانی که اصطلاح “نسل کشی” را ابداع کرد، علناً با کل اساس این دادخواست مخالف بود و گفت که نسل کشی با تبعیض اشتباه گرفته می شود.
نویسندگان سند انتظار نداشتند که به جایی برسد. آنها میدانستند که ایالات متحده قدرت زیادی در سازمان ملل دارد که نمیتواند به این طومار رسیدگی شود. آنها آن را کمتر به عنوان یک کیفرخواست رسمی نوشته بودند تا ارائه یک کیفرخواست آزادانه در مدل مرجع قانونی. آنها امیدوار بودند، اما انتظار نداشتند که مجمع عمومی، کمیسیون حقوق بشر یا یکی دیگر از احزاب سازمان ملل بتوانند موضوع را برای بحث و گفتگو مطرح کنند. این هرگز اتفاق نیفتاده است.
اما امروز، 70 سال بعد، این سند با بیعدالتیهای بیرحمانه پلیس که همچنان رخ میدهد و نابرابریهای بهداشتی نژادی، بهویژه در دوران همهگیری، طنینانداز میشود. ما نسلکشی را سرزنش میکنیم این نوع مسائل را بهطور طولانی بررسی میکند و استدلال قانعکنندهای برای تفکر در مورد نژادپرستی ساختاری ارائه میکند. مانند نسل کشی که نه تنها محکومیت بلکه جبران و اصلاح را نیز می طلبد. با در نظر گرفتن استدلالهایی که در ما نسلکشی را سرزنش میکنیم، که توسط برخی از برجستهترین شخصیتهای جنبش حقوق مدنی در اواسط قرن پیشنویس شده است، بینشهای مهمی در مورد زمان حال و چگونگی حرکت رو به جلو ارائه میدهد.
دو رویداد صحنه را آماده کردند برای اتهام نسل کشی سیاه پوستان در سال 1951 – یکی بین المللی و دیگری داخلی.
اولی نزدیک به معجزه بود. پس از دو سال چانه زنی سیاسی پس از جنایات نازی ها، هر یک از کشورهای عضو سازمان ملل متحد موافقت کردند که بخش کوچکی از حاکمیت جهانی خود را با تصویب کنوانسیون 1948 در مورد پیشگیری و مجازات جنایت نسل کشی، کنار بگذارند. این تعریف قانونی نسلکشی را مدون میکند، تخریب باند را جرم انگاری میکند و درها را برای محاکمه عاملان باز میکند. از آن زمان، این کنوانسیون هم برای محاکمه عاملان نسل کشی در مکان هایی مانند رواندا، یوگسلاوی سابق و کامبوج و مهمتر از همه، برای ایجاد یا هموار کردن مکانیسم های بازیابی پس از اثبات نسل کشی استفاده می شود.
این کنوانسیون نسل کشی را این گونه تعریف می کند: «اعمالی که به قصد نابودی کلی یا جزئی یک گروه ملی، قومی، نژادی یا مذهبی انجام می شود». وی همچنین تصریح کرد: این اقدامات نه تنها شامل قتل، بلکه تلاش برای انهدام باند از طریق “صدمات جسمی یا روحی”، ممانعت از تولید مثل، شرایط سخت زندگی و اخراج کودکان است.
دوم، جنبش حقوق مدنی سیاه پوستان پس از جنگ جهانی دوم شتاب گرفت. مبارزات برای آزادی و نژادپرستی در کانون توجه جهانی قرار گرفته است و سازمان ملل متحد تازه تاسیس، که شامل کمیسیون حقوق بشر نیز می شود، با تغییر فرمول بندی آن در زمینه انسان، بستری جهانی جدید برای اعتراض به نژادپرستی در ایالات متحده فراهم کرده است. حقوق.
دو طومار قبلی قبل از “ما نسل کشی را متهم می کنیم” است. در سال 1946، کنگره ملی سیاهپوستان طوماری هشت صفحه ای را به دبیرکل سازمان ملل ارائه کرد و از او خواست تا برای تحت سلطه خود درآوردن سیاه پوستان آمریکایی، به ویژه در جنوب، جایی که 10 میلیون سیاه پوست در شرایط اسفناکی زندگی می کردند، اقدام کند. سازمان ملل که در سیاست غرق شده است، هیچ اقدامی نکرده است. اما این طومار به ویژه در خارج از کشور موفقیت هایی داشته است و توجه را به وضعیت اسفبار سیاه پوستان آمریکایی جلب کرده است.
با مشاهده پتانسیل چنین درخواستهایی، NAACP که از سرعت آهسته اصلاحات نژادی توسط دولت ایالات متحده ناامید شده بود، ابتکار بسیار بلندپروازانهتری را اتخاذ کرد. در 23 اکتبر 1947، او طومار گسترده 95 صفحه ای «از جهان درخواست می کند!» به سازمان ملل ارائه کرد. این بیانیه که توجه بسیار بیشتری را به خود جلب کرد، از ایالات متحده به دلیل انکار بسیاری از حقوق بشر برای اقلیت سیاه پوست انتقاد کرد.
ما نسلکشی را متهم میکنیم، یک پروژه حقوق مدنی کنگره که از آن سنت پیروی میکرد، اما حتی جاهطلبانهتر و تحریککنندهتر بود، و به صراحت نژادپرستی آمریکایی را به عنوان بخشی از نسلکشی، نوع جدیدی از جنایت که اخیراً توسط سازمان ملل مطرح شده است، مستند میکند.
«ما نسلکشی را متهم میکنیم» با قتل آغاز میشود: این دادخواست صدها قتل و سایر سوء استفادهها را مستند میکند، برخی از آنها شامل پلیس، از سال 1945، زمانی که سازمان ملل تأسیس شد، تا 1951. این ادعا میکند که بیش از 10000 سیاهپوست لینچ شده یا کشته شدهاند، که اغلب کشته شدهاند. برای چیزی کوچک مانند “نگفتن “آقا” یا کج کردن کلاه.” او افزود که بسیاری دیگر از ضرب و شتم، حملات و وحشت ناشی از تهدید دائمی چنین حملاتی متحمل “آسیب های جدی جسمی و روحی” شده اند.
خشونت مستقیم تنها بخشی از اتهام بود. بخش دیگر برخورد سیستماتیک با سیاه پوستان در جامعه بود. درخواستکنندگان زبان مینیمالیستی کنوانسیون ملل متحد در مورد نسلکشی را برای مواردی مانند شرایط زندگی پذیرفتند و با نمونههای واقعی به آن شکل و شمایل دادند. این طومار شرایط زندگی سختی را که سیاهپوستان آمریکایی در معرض آن قرار گرفتهاند، تشریح میکند: زندگی از نظر مسکن، مراقبتهای بهداشتی، آموزش، جداسازی، فرصتهای شغلی، اشتراکگذاری، زندان، مسکن، فقر و سرکوب رایدهندگان رو به کاهش است. در نتیجه، طبق این طومار، سالانه 30000 سیاهپوست دیگر جان خود را از دست میدهند و سیاهپوستان آمریکایی هشت سال کمتر از سفیدپوستان زندگی میکنند. در این طومار ادعا شده است که مقامات هر سه شاخه از دولت ایالات متحده در تحریک، توطئه یا همدستی در چنین اقدامات نسل کشی، با نمونه هایی از خشونت پلیس گرفته تا قوانین نژادپرستانه که توسط اعضای کنگره اعلام شده است، مجرم بوده اند.
این طومار نتیجه گیری می کند که شواهد نسل کشی سیاه پوستان “در همه جای زندگی ایالات متحده” وجود دارد و مجمع عمومی سازمان ملل متحد به عنوان “وجدان بشریت” نباید سکوت کند، بلکه باید همزمان ایالات متحده را محکوم کند و از این کشور بخواهد که اقدامات لازم را برای رسیدن به این هدف انجام دهد. نسل کشی را متوقف کنید و از ادامه آن جلوگیری کنید.
این طومار دارای 94 امضاکننده از جمله خانواده های قربانیان است. زمانی که رابسون این درخواست را به سازمان ملل در نیویورک ارائه کرد، برخی از آنها همراه بودند، از جمله بیوه یکی از هفت مارتینسویل که پس از متهم شدن دروغین به تجاوز به یک زن سفیدپوست اعدام شد.
دادخواست دریافت شده است توسط مقامات سازمان ملل در پاریس و نیویورک. پترسون حتی این موضوع را با تعداد انگشت شماری از نمایندگان کشورهایی مانند مصر، اتیوپی، هائیتی، هند و لیبریا در میان گذاشت. اما هیچ کس قبول نکرد که ادامه دهد.
سیاست جنگ سرد بخش بزرگی از دلیل بود. دولت ایالات متحده – که نگران روابط عمومی بد در طول جنگ سرد بود – در تلاش است تا هر گونه نفوذ داخلی و بین المللی را که ممکن است داشته باشد، کم رنگ کند.
در سال 1951، وحشت سرخ در اوج بود. اتحاد جماهیر شوروی هسته ای بود. مائو چین را تصرف کرده بود. جنگ در کره بیداد می کند. و سناتور جوزف مک کارتی قبلاً جلساتی بدنام در مورد نفوذ کمونیستی ملی گرایان سیاه پوست آمریکایی برگزار می کرد. درخواست کنندگان “ما نسل کشی را متهم می کنیم” از جمله اهداف بودند. دولت قبلاً پاسپورت رابسون را مصادره کرده بود، بنابراین او این سند را در نیویورک ارائه کرد. این درخواست پترسون را پس از ارائه دادخواست در پاریس جلب کرد.
[ad_2]
https://afkharebartar.ir
https://akhabarebartar.ir
https://andnews.ir
https://avatefepak.ir
https://baranmajale.ir
https://behtaringam.ir
https://daltek.ir
https://elmitarin.ir
https://fardayeashena.ir
https://forbos.ir
https://foxirani.ir
https://gisoon.ir
https://hodhodirani.ir
https://iranisard.ir
https://kahkashani.ir
https://lasttimes.ir
https://lilaki.ir
https://livejame.ir
https://magirani.ir
https://majaleiranian.ir
https://mervina.ir
https://mineralnews.ir
https://modirezard.ir
https://momon.ir
https://moniseh.ir
https://nationaliran.ir
https://netcrafti.ir
https://news-single.ir
https://newsexpress.ir
https://newslife.ir
https://newsspot.ir
https://newsteen.ir
https://nikmag.ir
https://officemag.ir
https://okaziyon.ir
https://one-news.ir
https://pandamag.ir
https://parsroids.ir
https://patris-fun.ir
https://senatornews.ir
https://seratmag.ir
https://sibala.ir
https://sohanian.ir
https://sosokan.ir
https://tazekhabari.ir
https://technoirani.ir
https://timesirani.ir
https://yamorani.ir
https://yandexkhabari.ir
https://abdoosnews.ir
https://zehnenoandinsh.ir
https://abestanews.ir
https://abtinnews.ir
https://akhbarebartaaar.ir
https://akhbaremaaaa.ir
https://akhbareshomaaa.ir
https://akhshijnews.ir
https://atrinnews.ir
https://atroticnews.ir
https://atshnews.ir
https://bashariatemrooz.ir
https://dastesalamatt.ir
https://dostemansalam.ir
https://elementorsite.ir
https://emrooztafahom.ir
https://ensanedirooooooz.ir
https://etelaresankhabar.ir
https://examplenews.ir
https://fardaalefba.ir
https://gisooyekhabar.ir
https://halohekayatha.ir
https://hashtadonoh.ir
https://hekayatfardayeemaaa.ir
https://honarmandkhabar.ir
https://istgaheshomareyek.ir
https://ketabkhoooon.ir
https://kimyagaaaar.ir
https://markazeakhbar.ir
https://masternewss.ir
https://mohamadrezasite.ir
https://morvarideasia.ir
https://mramins.ir
https://naserinews.ir
https://nasermr.ir
https://newsamins.ir
https://newsatropat.ir
https://newscenterals.ir
https://newsmineral.ir
https://newsouls.ir
https://newspishgamannn.ir
https://newssalam.ir
https://newsshans.ir
https://newsworlds.ir
https://parinews.ir
https://patris-music.ir
https://poshtibannews.ir
https://powernewss.ir
https://recordejadid.ir
https://salamnewws.ir
https://23ncfst.ir/
https://amiran-carpet.ir/
https://armanenergytec.ir/
https://blogenews.ir/
https://blogkhoon.ir/
https://bvfars.ir/
https://charsounews.ir/
https://chsnews.ir/
https://dezfil.ir/
https://dmwebmaster.ir/
https://dota2news.ir/
https://erfanhd.ir/
https://etminan110.ir/
https://faratarazkhabar.ir/
https://farsgardi20.ir/
https://footynews.ir/
https://goto98.ir/
https://ilyarkhabar.ir/
https://ir2khabar.ir/
https://iranalmanac.ir/
https://irandaryafest.ir/
https://khabarehaft.ir/
https://khabarontime.ir/
https://lolsms.ir/
https://maadgig.ir/
https://masoudtb.ir/
https://mp3news.ir/
https://music-ha.ir/
https://nakhlestankhabar.ir/
https://newcharge.ir/
https://news-links.ir/
https://news180.ir/
https://pimn.ir/
https://prmf.ir/
https://pvnews.ir/
https://rejawnews.ir/
https://sahab-co.ir/
https://samanbarg.ir/
https://semanews.ir/
https://shirinonews.ir/
https://soheilesonghor.ir/
https://tacity.ir/
https://taktanews.ir/
https://tarabaranmag.ir/
https://telegram-persian.ir/
https://tfcenter.ir/
https://trika.ir/
https://velninews.ir/
https://vidnaz.ir/
https://wajnews.ir/
https://your-news.ir/
https://zangannews.ir/
https://2016downloadnew.ir/
https://paxsolomusic.ir/
https://daryamedia.ir/
https://andikakhabar.ir/
https://seo-pbn.ir/
https://ghezelwich.ir
https://panaztebtabriz.ir
https://shayna-net.ir
https://kanooneslamshahr.ir
https://raynuts.ir
https://honare2.ir
https://itsama.ir
https://flingpet.ir
https://foreverpro.ir
https://fraeesi.ir
https://gkhabar.ir
https://18amlak.ir
https://pooyesh-khabar.ir
https://matsef.ir
https://photo-land.ir
https://tabarestan118.ir
https://disachain.ir
https://chikaapp.ir
https://mahestan18.ir
https://radyaabkala.ir
https://c-civil.ir
https://saeeed.ir
https://copytops.ir
https://modirsearch.ir
https://shz1music.ir
https://m-khosravi.ir
https://iranhayashi.ir
https://iranian-dress.ir
https://gigblog.ir
https://basitcg.ir
https://mashhadhekmat.ir
https://rahetamin.ir
https://radolyamani.ir
https://bnemati.ir
https://face-wood.ir
https://tourvare.ir
https://centertasisat.ir
https://bidarirafsanjan.ir
https://namahaa.ir
https://30pp.ir
https://script-tabadol-link.ir
https://simayesarbedar.ir
https://pakdashtiha.ir
https://rentacars.ir
https://2019movies.ir
https://ekar24.ir
https://saber-ramezani.ir
https://teb-saharsina.ir