[ad_1]
عکسهای سر بریدن، تبلیغات افراطی و سخنان خشونت آمیز نفرتانگیز مرتبط با دولت اسلامی و طالبان طی سال گذشته ماهها در گروههای فیسبوک به اشتراک گذاشته شده است، علیرغم ادعای این غول رسانههای اجتماعی مبنی بر افزایش تلاشها برای حذف چنین محتوایی.
به گفته این پست، برخی از این پستها از طریق ابزارهای جدید فیسبوک برای تقویت تعامل جامعه با برچسب «بصیرتآمیز» و «درگیرکننده» از خشونت افراطگرایان اسلامی در عراق و افغانستان، از جمله ویدئوهای بمبگذاریهای انتحاری و فراخوان برای حمله به رقبا در منطقه و غرب حمایت میکنند. مروری بر فعالیت رسانه های اجتماعی بین آوریل و دسامبر. حداقل یکی از این گروه ها بیش از 100000 عضو داشت.
در چندین گروه فیس بوک، شبه نظامیان شیعه و سنی رقیب یکدیگر را با انتشار تصاویر مستهجن و دیگر عکس های زشت در گروه های رقیب ترول کردند به این امید که فیس بوک این جوامع را از بین ببرد.
بر اساس تحلیل POLITICO، سایر حامیان دولت اسلامی آشکارا پیوندهایی به وبسایتهایی با انبوهی از تبلیغات تروریستی آنلاین به اشتراک میگذاشتند، در حالی که کاربران فیسبوک طرفدار آلبانیها بهروزرسانیهای منظمی را در مورد چگونگی تصرف این گروه در افغانستان در بیشتر سال 2021 منتشر میکردند.
در آن زمان، فیس بوک اعلام کرد که سرمایه گذاری زیادی بر روی ابزارهای هوش مصنوعی انجام داده است تا به طور خودکار محتوای افراطی و سخنان نفرت انگیز به بیش از 50 زبان را حذف کند. از آغاز سال 2021، این شرکت به پولیتیکو گفته است که زبانهای پشتو و دری بیشتری – زبانهای اصلی که در افغانستان صحبت میشود – اضافه کرده است، اما از ارائه اعداد به کارکنان افزایش یافته خودداری کرده است.
با این حال، انبوهی از محتویات دولت اسلامی و طالبان هنوز در این پلت فرم نشان می دهد که این تلاش ها در جلوگیری از استفاده افراط گرایان از این پلت فرم شکست خورده است. اسناد داخلی که سه ماه پیش توسط فرانسیس هاگن، گوینده فیس بوک منتشر شد، نشان می دهد که محققان این شرکت هشدار داده اند که فیس بوک به طور معمول از کاربران خود در برخی از ناآرام ترین کشورهای جهان از جمله سوریه، افغانستان و عراق محافظت نمی کند.
مصطفی ایاد، مدیر اجرایی آفریقا، خاورمیانه و آسیا در موسسه گفتگوی استراتژیک، یک اندیشکده که افراط گرایی آنلاین را ردیابی می کند و گروه های افراطی را در فیس بوک شناسایی می کند و به اشتراک می گذارد، گفت: «پیدا کردن این چیزها برای من بسیار آسان است. یافته های آن با POLITICO. “آنچه در زندگی واقعی اتفاق می افتد در دنیای فیس بوک اتفاق می افتد”
بسیاری از کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی توسط خشونت های فرقه ای از هم پاشیده شده اند و افراط گرایان اسلامی به فیس بوک به عنوان سلاحی برای ترویج برنامه نفرت انگیز خود و متحد کردن حامیان برای آرمان خود روی آورده اند. صدها نفر از این گروهها، از چند صد عضو تا دهها هزار کاربر، در 18 ماه گذشته – به زبانهای عربی، پشتو و دری – در این پلتفرم ظاهر شدهاند.
هنگامی که POLITICO گروههای باز فیسبوک را که محتوای افراطی اسلامی را تبلیغ میکردند علامتگذاری کرد، متا، شرکت مادر فیسبوک، آنها را حذف کرد، از جمله یک گروه طرفدار آلبانی که در بهار تشکیل شد و به 107000 عضو افزایش یافت.
با این حال، چند ساعت پس از برکناری او، یک گروه جداگانه مورد حمایت دولت اسلامی دوباره در فیس بوک ظاهر شد و شروع به ارسال پست ها و تصاویر به نفع این سازمان ممنوعه افراطی کرد که مستقیماً شرایط استفاده فیس بوک را نقض می کند. این گروهها در نهایت پس از علامتگذاری حذف شدند.
بن والترز، سخنگوی متا، در بیانیهای گفت: «میدانیم که اجرای ما همیشه بینقص نیست، بنابراین در حال بررسی تعدادی از گزینهها برای رسیدگی به این چالشها هستیم».
مشکل حل نشد
بسیاری از محتوای افراطی اسلامی که این کشورهای جنگ زده را هدف قرار می دهد به زبان های محلی نوشته شده است، مشکلی که محققان همچنین در اسناد داخلی منتشر شده توسط هاوگن که آن را به عنوان افشاگری به کمیسیون بورس و اوراق بهادار ارائه شده به کنگره ایالات متحده اشاره کردند. POLITICO و کنسرسیومی از خبرگزاری ها این اسناد را بررسی کردند.
برای مثال، در اواخر سال 2020، مهندسان فیس بوک دریافتند که تنها 6 درصد از سخنان نفرت انگیز به زبان عربی در اینستاگرام، یک سرویس اشتراک گذاری عکس متعلق به متا، قبل از انتشار آنلاین برچسب گذاری شده است. این در مقایسه با نرخ دانلود 40 درصدی مطالب مشابه در فیس بوک است.
طبق یک سند داخلی جداگانه که در 17 دسامبر 2020 منتشر شد، در افغانستان، جایی که تقریباً پنج میلیون نفر در هر ماه وارد این پلت فرم میشوند، این شرکت سخنرانان بومی کمی از محتوای پلیس داشت. به دلیل کمبود کارکنان محلی، کمتر از 1 درصد او از سخنان نفرت حذف شد.
محققان فیس بوک نتیجه گرفتند: «شکاف بزرگی در روند گزارش دهی سخنان مشوق عداوت و تنفر به زبان های محلی از نظر دقت و کامل بودن ترجمه کل فرآیند گزارش وجود دارد.
با این حال، یک سال پس از این یافته ها، محتوای طرفدار آلبانی به طور معمول در وب توزیع می شود.
در گروه باز فیس بوک که اکنون حذف شده است، با تقریباً 107000 عضو بازدید شده توسط POLITICO، ده ها ویدیو و عکس گرافیکی با پیام هایی که به زبان های محلی نوشته شده اند، برای بسیاری از سال 2021 در حمایت از گروه اسلامی آپلود شده است، که هنوز رسماً توسط سازمان ممنوع شده است. پلت فرم به دلیل نامگذاری بین المللی آن به عنوان یک گروه تروریستی.
این شامل فیلمهایی از حمله جنگجویان طالبان به نیروهای وفادار به دولت سرنگونشده افغانستان است، در حالی که سایر کاربران طرفدار طالبان خشونت مشابه را در نظراتی که از اعتدال فرار کردهاند ستایش کردهاند.
آدام هدلی، مدیر Tech Against Terrorism، یک سازمان غیرانتفاعی که با شبکه های اجتماعی کوچکتر کار می کند، اما نه با فیس بوک، برای مبارزه با افزایش محتوای افراطی آنلاین، گفت: «بدیهی است که اینجا مشکلی وجود دارد.
او افزود که از اینکه این شبکه اجتماعی در تلاش برای شناسایی محتوای افراطی است تعجب نمی کند، زیرا فیلترهای محتوای خودکار آن به اندازه کافی پیچیده نیستند که سخنان نفرت انگیز را به زبان های عربی، پشتو یا دری نشان دهند.
او افزود: «وقتی صحبت از محتوای غیر انگلیسی به میان میآید، تمرکز منابع کافی روی الگوریتم زبان ماشین برای مبارزه با آن ناتوان است.
نبرد بین ارتش های سایبری
بیشتر کار گروهی اخیر فیس بوک بر نبردهای دیجیتالی بین شبه نظامیان سنی و شیعه رقیب از طریق فیس بوک در عراق متمرکز شده است، کشوری که همچنان از خشونت فرقه ای گسترده رنج می برد و در حال مهاجرت به بزرگترین شبکه اجتماعی جهان است.
این امر پس از آن صورت می گیرد که برخی اسناد داخلی فیس بوک از پایان سال 2020 این نگرانی را ایجاد کرد که به اصطلاح “ارتش های سایبری” بین گروه های رقیب سنی و شیعه از این پلت فرم در عراق برای حمله آنلاین استفاده می کنند.
به گفته آیاد، محقق موسسه گفتگوی استراتژیک، در چندین گروه فیس بوک حداقل در 90 روز گذشته، این نبردها تقریباً در زمان واقعی رخ داد، زیرا افراطیون تحت حمایت ایران و داعش جوامع آنلاین را با تصاویر جنسی و دیگر تصاویر گرافیکی پر کردند. . .
در یکی از گروههای افراطگرا در هر دو طرف نبرد، ستیزهجویان شیعه عراقی رقبای دولت اسلامی را با عکسهایی از زنان کمپوش و توهینهای فرقهای تحریک میکردند، در حالی که در همان گروه فیسبوک، حامیان دولت اسلامی به طور مشابه با پستهای تحقیرآمیز به رقبای محلی حمله میکردند.
ایاد گفت: «این اساساً ترولینگ است. “این باعث عصبانیت اعضای گروه می شود و به روشی مشابه باعث می شود کسی توجه متوسطی داشته باشد، اما گروه ها اغلب پایین نمی آیند. این زمانی اتفاق میافتد که تعدیل محتوا وجود نداشته باشد.”
سیاست پوشش فناوری خود را در بریتانیا گسترش داده است و در حال اجرای آزمایشی نسخه بریتانیایی خبرنامه Morning Tech ما است. برای تست آن، یک ایمیل ارسال کنید [email protected] با ذکر UK Tech.
[ad_2]
https://afkharebartar.ir
https://akhabarebartar.ir
https://andnews.ir
https://avatefepak.ir
https://baranmajale.ir
https://behtaringam.ir
https://daltek.ir
https://elmitarin.ir
https://fardayeashena.ir
https://forbos.ir
https://foxirani.ir
https://gisoon.ir
https://hodhodirani.ir
https://iranisard.ir
https://kahkashani.ir
https://lasttimes.ir
https://lilaki.ir
https://livejame.ir
https://magirani.ir
https://majaleiranian.ir
https://mervina.ir
https://mineralnews.ir
https://modirezard.ir
https://momon.ir
https://moniseh.ir
https://nationaliran.ir
https://netcrafti.ir
https://news-single.ir
https://newsexpress.ir
https://newslife.ir
https://newsspot.ir
https://newsteen.ir
https://nikmag.ir
https://officemag.ir
https://okaziyon.ir
https://one-news.ir
https://pandamag.ir
https://parsroids.ir
https://patris-fun.ir
https://senatornews.ir
https://seratmag.ir
https://sibala.ir
https://sohanian.ir
https://sosokan.ir
https://tazekhabari.ir
https://technoirani.ir
https://timesirani.ir
https://yamorani.ir
https://yandexkhabari.ir
https://abdoosnews.ir
https://zehnenoandinsh.ir
https://abestanews.ir
https://abtinnews.ir
https://akhbarebartaaar.ir
https://akhbaremaaaa.ir
https://akhbareshomaaa.ir
https://akhshijnews.ir
https://atrinnews.ir
https://atroticnews.ir
https://atshnews.ir
https://bashariatemrooz.ir
https://dastesalamatt.ir
https://dostemansalam.ir
https://elementorsite.ir
https://emrooztafahom.ir
https://ensanedirooooooz.ir
https://etelaresankhabar.ir
https://examplenews.ir
https://fardaalefba.ir
https://gisooyekhabar.ir
https://halohekayatha.ir
https://hashtadonoh.ir
https://hekayatfardayeemaaa.ir
https://honarmandkhabar.ir
https://istgaheshomareyek.ir
https://ketabkhoooon.ir
https://kimyagaaaar.ir
https://markazeakhbar.ir
https://masternewss.ir
https://mohamadrezasite.ir
https://morvarideasia.ir
https://mramins.ir
https://naserinews.ir
https://nasermr.ir
https://newsamins.ir
https://newsatropat.ir
https://newscenterals.ir
https://newsmineral.ir
https://newsouls.ir
https://newspishgamannn.ir
https://newssalam.ir
https://newsshans.ir
https://newsworlds.ir
https://parinews.ir
https://patris-music.ir
https://poshtibannews.ir
https://powernewss.ir
https://recordejadid.ir
https://salamnewws.ir
https://23ncfst.ir/
https://amiran-carpet.ir/
https://armanenergytec.ir/
https://blogenews.ir/
https://blogkhoon.ir/
https://bvfars.ir/
https://charsounews.ir/
https://chsnews.ir/
https://dezfil.ir/
https://dmwebmaster.ir/
https://dota2news.ir/
https://erfanhd.ir/
https://etminan110.ir/
https://faratarazkhabar.ir/
https://farsgardi20.ir/
https://footynews.ir/
https://goto98.ir/
https://ilyarkhabar.ir/
https://ir2khabar.ir/
https://iranalmanac.ir/
https://irandaryafest.ir/
https://khabarehaft.ir/
https://khabarontime.ir/
https://lolsms.ir/
https://maadgig.ir/
https://masoudtb.ir/
https://mp3news.ir/
https://music-ha.ir/
https://nakhlestankhabar.ir/
https://newcharge.ir/
https://news-links.ir/
https://news180.ir/
https://pimn.ir/
https://prmf.ir/
https://pvnews.ir/
https://rejawnews.ir/
https://sahab-co.ir/
https://samanbarg.ir/
https://semanews.ir/
https://shirinonews.ir/
https://soheilesonghor.ir/
https://tacity.ir/
https://taktanews.ir/
https://tarabaranmag.ir/
https://telegram-persian.ir/
https://tfcenter.ir/
https://trika.ir/
https://velninews.ir/
https://vidnaz.ir/
https://wajnews.ir/
https://your-news.ir/
https://zangannews.ir/
https://2016downloadnew.ir/
https://paxsolomusic.ir/
https://daryamedia.ir/
https://andikakhabar.ir/
https://seo-pbn.ir/
https://ghezelwich.ir
https://panaztebtabriz.ir
https://shayna-net.ir
https://kanooneslamshahr.ir
https://raynuts.ir
https://honare2.ir
https://itsama.ir
https://flingpet.ir
https://foreverpro.ir
https://fraeesi.ir
https://gkhabar.ir
https://18amlak.ir
https://pooyesh-khabar.ir
https://matsef.ir
https://photo-land.ir
https://tabarestan118.ir
https://disachain.ir
https://chikaapp.ir
https://mahestan18.ir
https://radyaabkala.ir
https://c-civil.ir
https://saeeed.ir
https://copytops.ir
https://modirsearch.ir
https://shz1music.ir
https://m-khosravi.ir
https://iranhayashi.ir
https://iranian-dress.ir
https://gigblog.ir
https://basitcg.ir
https://mashhadhekmat.ir
https://rahetamin.ir
https://radolyamani.ir
https://bnemati.ir
https://face-wood.ir
https://tourvare.ir
https://centertasisat.ir
https://bidarirafsanjan.ir
https://namahaa.ir
https://30pp.ir
https://script-tabadol-link.ir
https://simayesarbedar.ir
https://pakdashtiha.ir
https://rentacars.ir
https://2019movies.ir
https://ekar24.ir
https://saber-ramezani.ir
https://teb-saharsina.ir