برای دانستن نوع قهوه ، لازم است نحوه قهوه خواندن ، معرفی قهوه ساز و نوع نوشیدنی قهوه را بدانید.

آیا می دانید انواع قهوه چیست؟ یا تا به حال فکر کرده اید که قهوه از کجا می آید؟ چگونه قهوه به یکی از مشهورترین غذاهای زندگی ما تبدیل شد و از اتیوپی به نقاط مختلف جهان گسترش یافت؟ خصوصیات قهوه و عوارض آن چیست؟ چه مقدار کافئین در قهوه وجود دارد؟ در این مقاله علاوه بر تاریخچه قهوه ، سعی کردیم به این سالات پاسخ دهیم تا بتوانید با اطلاعات کامل بهترین قهوه زندگی خود را در تور اروپا تجربه کنید.

انواع قهوه از نظر دم کردن

قهوه ترک
قهوه فرانسه
قهوه دمی
قهوه فوری
قهوه ترک
قهوه اسپرسو
قهوه های دمی
قهوه های فوری
لاته ماکیاتو
کافه موکا
آمریکانو

انواع مختلفی از قهوه از نظر آبجو وجود دارد ، ما در مورد مهمترین انواع این مقاله تحقیق کرده ایم که شاید برخی از آنها را نشنیده باشید.

اسپرسو نوعی قهوه ایتالیایی است که باید با دستگاه اسپرسو تهیه می شود. به طور معمول ، چندین نوع قهوه با اسپرسو تهیه می شوند ، به عنوان مثال کاپوچینو ، ماکیاتو ، لاته ، که در زیر توضیح خواهیم داد. و آموزش طرز تهیه اسپرسو با اسپرسو ساز را نیز در مطلب دیگری قرار دادیم.

می توان گفت قهوه ترک یکی از پرفروش ترین انواع قهوه در کافی شاپ ها است. قهوه ترک که با نام قهوه ترک نیز شناخته می شود در اصل اهل ترکیه است. برای تهیه این نوع قهوه ها باید یک جوزا (قهوه مخصوص قهوه ترک) یا یک قهوه دم معمولی داشته باشید.

انواع دان قهوه

اگر نمی دانید ، باید بگویم که انواع مختلفی از دانه های قهوه وجود دارد که طعم های مختلفی دارند و هر کس می تواند با توجه به سلیقه خود یکی از اینها را انتخاب کند و از نوشیدن آن لذت ببرد. در اینجا انواع مختلفی از دانه های قهوه آورده شده است و مشخصات آن برای شما توضیح داده خواهد شد. در قهوه خانه باشید.

امروزه با ظهور موج سوم قهوه در بازار و صنعت جدید قهوه ، نوع دانه های قهوه اهمیت بیشتری پیدا کرده و هر شرکت از آنها طبق اصول خود در محصولات خود استفاده می کند. دانه های قهوه فقط Arabica یا Robusta نیستند ، انواع دیگری نیز وجود دارد که در ادامه بررسی خواهیم کرد.

انواع مختلفی از دانه های قهوه در جهان وجود دارد ، اما بیشتر دانه های تولید شده و مورد استفاده را می توان به دو گروه اصلی تقسیم کرد: Arabica و Robusta. اما Liberica و Excelsa دو نوع رایج دیگر هستند که بندرت در فیلیپین یافت می شوند و رشد می کنند.اکسلسا از دانه های لیبریکا نیز ساخته می شود و حدود 7٪ از کل مصرف جهان را تشکیل می دهد.